Lus Kasal 29. novembra u Centru „Sava”

Jedna od najpriznatijih španskih umetnica Lus Kasal održaće koncert 29. novembra u Centru „Sava”, najavio je Dom omladine Beograd.

Publika širom sveta Lus Kasal prepoznaje po čuvenim muzičkim temama iz filmova Pedra Almodovara, pre svih Piensa En Mi i Un Ano de Amor iz kultnog filma Visoke potpetice.

Od izdanja najpoznatija su A Contraluz, Como la Flor Prometida, Un mar de Confianza, a hit za sva vremena je pesma Negra Sombra iz Oskarom nagrađenog filma Mar Ardentro, reditelja Alehandra Amenbara.

Kasal važi za jednu je od najpriznatijih španskih pop umetnica sa 14 albuma prodatih u pet miliona primeraka.

Njen stil osvojio je mnoga srca širom sveta, a glamurozan nastup i sjajna vokalna interpretacija predstavljaju ono najbolje iz koncertne tradicije latino zvuka, čiji je najprepoznatljiviji predstavnik u ovom trenutku, ističu organizatori.

Mešajući žanrove tokom nastupa, Kasal uspešno drži pažnju tokom koncerta svojom harizmom i opčinjavajućim glasom.

Lus Kasal je u Srbiji svakako najpoznatija po temi Madrugas, iz drugog dela filma Montevideo, vidimo se.

Dobila je Gremi za životno delo, francuski Orden umetnosti i književnosti, prestižnu Goja nagradu, kao i ključeve grada Pariza i Madrida.

U Beograd dolazi sa potpuno novim koncertnim programom i spektakularnim dizajnom scene, kojim najavljuje novi album, koncipiran u formi emocionalnog dnevnika.

Ulaznice će u prodaji biti od sutra po cenama od 1.200, 1.600, 2.200, 2.800 i 3.400 dinara.

broj komentara 0 pošalji komentar