„Tu čelos“ najavili pauzu: Preterali smo

Veliki uspeh koji su postigli poslednjim albumom i turnejama izgleda da je uzeo danak. Luka Šulić i Stjepan Hauser („Tu čelos“) odlučili su da naprave pauzu na neodređen period, prenose hrvatski mediji.

„Bilo je suludo. Život, ritam i tempo su bili ubitačni. Stvarno smo preterali. Dve stotine letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po kontinentima, snimanja. Jednostavno, moramo da se udaljimo od toga“, rekao je Hauser za televiziju RTL.

Hrvatski portal Indeks navodi da će popularni dvojac završiti australijsku i američku turneju, a nakon toga će uslediti pauza.

„Posvetićemo se nekim drugim stvarima u životu. Rekapituliraćemo sve u glavi i kad dođemo sebi, ako dođemo sebi, možemo opet dalje“, objasnio je Hauser.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи