Nije želeo da izneveri obožavaoce, pa im pevao ispred dvorane

Kada je njegov koncert u Pragu otkazan iz bezbednosnih razloga, američki pevač Džejson Derulo odlučio je da ne izneveri obožavaoce, pa je hiljadama ljudi ispred dvorane priredio neplaniranu svirku sa balkona.

Nastup u „Tipsport areni“ otkazan je par sati uoči početka. Uprkos tome što je će se koncert održati drugog datuma, 29-godišnji pevač nije želeo da obožavaoci odu kućama praznih ruku.

„Ljubav i prijateljstvo koje smo podelili sinoć zauvek će mi ostati zapisano na srcu“, napisao je Derulo na Instagramu.

Na snimku koji je postavio, pevačev menadžer mu govori kako koncert ne može da bude održan zbog bezbednosnih razloga, da bi Derulo odgovorio: „Ali oni stoje napolju od sedam sati jutros, čitav dan. Idem napolje, daj mi megafon ili nešto.“

Ubrzo se pojavio na balkonu sa mikrofonom u rukama i otpevao nekoliko pesama obožavaocima, koji su bili oduševljeni gestom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво