„Nouver“ publiku baca na kolena

Jedan od trenutno najatraktivnijih bendova iz Los Anđelesa, „Nouver“ u Beograd i Srbiju stiže 4. novembra prvi put, da bi nastupio u sklopu koncertnog serijala „Mjuzikolodži Barkafe sešns“.

„Ноувер“ публику баца на колена „Ноувер“ публику баца на колена

Duo iz Los Anđelesa čine jedan od najboljih bubnjara-producenata, Luis Koul i pevačica Ženeviv Artadi. Trenutno su na turneji na kojoj predstavljaju svoj četvrti album Life, dok su 2017. godine nastupali kao predgrupa na turneji „Red hot čili pepersa“.

„Nouver“ (Knower) ne prestaje da osvaja svet svojim gruv fankom, kul akordima, i fanki vokalima u neverovatno maštovitom vanzemaljskom spoju.

U Beogradu će nastupiti u punom sastavu - Piter Olofson (bas), Nik Semrand (klavijatura), Džejkob Man (klavijatura), Sem Gendel (saksofon) i Tom Gil (gitara). Uz Luisa Koula (bubanj i vokal) i žanrovski stil Ženviv Artadi publika će uživati u dubokim melodijama benda koji ne zna za zadršku i ne prihvata kompromise.

Sastav koji se potpuno pridržava principa „uradi sam“, svojim na internetu izuzetno popularnim video-snimcima, diskografijom i vizuelnim iskustvom, postao je internacionalni fenomen od osnivanja 2010. godine.

Njihov „kućni sešn uživo“ ostvario je više od tri i po miliona pregleda u prvoj nedelji. Poznat po svojim nastupima uživo, ovaj bend svoju zaraznu energiju podiže na novi nivo.

Kvinsi Džouns je najbolje sumirao zašto ne smete da propustite ovaj koncert: „‘Nouver‘ će vas baciti na kolena i učiniti da molite za još!“.

Karte za nastup u Beogradu su u prodaji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи