„Planule“ karte za „Kjur“ na „Egzitu“

U podne širom sveta počela je globalna prodaja ulaznica za naredno izdanje „Egzita“. Ogromno interesovanje za koncert rok divova „Kjur“ dovela je do toga da je prva serija ulaznica po poklon ceni rasprodata za samo 13 minuta.

Nedugo nakon toga, rasprodat je i prvi kontingent ulaznica za „Egzit 2019“, čime je već u oktobru popunjena trećina kapaciteta Petrovaradinske tvrđave, što najavljuje da „Egzit“ festival može biti rasprodat mnogo pre jula iduće godine.

Ulaznice su se kupovale u preko 60 svetskih zemalja, a najveće interesovanje vlada u zemljama regiona, kao i zemljama zapadne Evrope, i to u Velikoj Britaniji, Holandiji, Irskoj, Francuskoj i Nemačkoj.

Ovo je prvi put da je prodaja karata za „Egzit“ počela već u oktobru, nakon što je objavljeno da će zvezde glavne festivalske bine biti legendarni „Kjur“, kao i prvi put da su zajedno sa najpovoljnijim kompletima ulaznica za festival u prodaju puštene i dnevne ulaznice za četvrtak, 4. jul.

Trenutno je u prodaji novi ograničeni kontingent kompleta karata po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja i dalje veoma visokih 55 odsto uštede u odnosu na finalnu cenu. Nova cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa „Kjur“, iznosi 2.990 dinara.

Za isti dan su u prodaji i ulaznice za fan pit po ceni od 3.990 dinara, kao i zlatne VIP dnevne ulaznice za 4. jul po 12.000 dinara.

Ulaznice za „Egzit“ mogu se nabaviti preko zvanične internet stranice i putem prodajne mreže „Gigstiks“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво