Rumunski duo „Morandi“ predstavlja „Kaljinku“ kakvu još niste čuli

Nakon što je rumunski duo „Morandi“ osvojio svet hitovima "Angels", "Save Me" i "Everytime We Touch", Marijus Moga i Randi ponovo su na sceni i predstavljaju singl „Kaljinka“.

Singl donosi energične i sveže zvuke i predstavlja jedinstveni kulturološki miks. Refren pesme slušaoca vodi na putovanje u Rusiju zahvaljujući čuvenoj Kaljinki, dok su dinaminčne strofe napisane na španskom i engleskom jeziku.

Duo „Morandi“ istovremeno predstavlja i spot koji je snimljen u pustinjama Nevade i Los Anđelesu, dok je zvezda spota srpska manekenka Dejana Živković.

Kako su izvođači naglasili, Kaljinka predstavlja početak nove ere grupe „Morandi“.

„Želeli smo da modernizujemo čuvenu rusku pesmu elektronskim instrumentalom i svežijim tekstom. Rezultat je zanimljivi kulturološki miks, sa engleskim, španskim i ruskim stihovima“, saglasni su Marijus i Randi.

Singl Kaljinka u Srbiji je dostupan preko servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи