Remiks album Marije Žeželj

Nakon tri izuzetno uspešna singla, najpopularnija tinejdž zvezda sa naših prostora, Marija Žeželj, predstavlja novo izdanje "Remixes".

Nakon najuspešnijeg debi singla u regionu Dance Like Nobody's Watching, druge pesme koja prati njeno sazrevanje Louder Than A Drum, kao i letnjeg hita All The Girls, Marija nam predstavlja još jedno izdanje na kome se nalaze remiksi pomenutih singlova.

Za Marijin novi zvuk zaslužni su mladi italijanski producenti Kido, Banter i Falling Apart, koji su odabrali singl All The Girls, dok su bosanski producent Indigo i duo Popmaché predstavili svoje vizije numera Louder Then A Drum, odnosno Dance Like Nobody's Watching.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво