Lider „Migosa“ Kuavo ima solo album

Kuavo, jedan od trojice „Migosa“, predstavlja svoj debitantski solo album. Reč je o izdanju "Quavo Huncho" na kojem se nalazi čak 19 numera, a Madona, Farel i kolege iz grupe samo su neki od gostujućih umetnika.

Nakon niza uspeha i oborenih rekorda koji su definitivno potvrdili uvreženo mišljenje da su „Migosi“ najdominantnija sila u hip-hopu, Kuavo, nezvanični lider grupe, predstavlja prvi solo album.

Reper, koji se odlično snalazi i u ulogama producenta i režisera, koristi dobro poznati recept za uspeh „Migosa“ i podiže ga na sledeći nivo.

Pored melanholičnih instrumentala ukrašenih hvalisavim rimama, album karakteriše i impresivna lista izvođača i saradnika kojima je Kuavo ukazao poverenje da gostuju na njegovom prvencu.

Imena kao što su Kardi Bi, Drejk, Madona, Travis Skot, Farel, Lil Bejbi, Davido, Normani i, očekivano, Tejkof i Ofset upotpunila su ovo izdanje koje se sastoji od čak 19 numera.

Zajedno sa ostatkom „Migosa“, koji su prema oceni magazina Roling stouns najuticajnija grupa bilo kog žanra u proteklih nekoliko godina, Kuavo je ušao u istoriju izjedačivši rekord „Bitlsa“ nakon što se 15 njihovih numera našlo na Bilboardovoj „Hot 100 listi“ – u isto vreme.

Naša publika imala je prilike da čuje Kuava i njegove kolege iz „Migosa“ na ovogodišnjem „Egzitu“.

Album Quavo Huncho u Srbiji je dostupan preko servisa Dizer i Gugl plej.

broj komentara 0 pošalji komentar