Goran Karan 12. decembra u Kombank dvorani

Proslavljeni splitski pevač Goran Karan održaće koncert u Kombank dvorani 12. decembra s početkom u 20 časova.

Kao rođeni Beograđanin, Karan  se zajedno sa svojim „Vagabundo bendom“ pred beogradsku publiku, posle dve i po godine vraća s hitovima Vagabundo, evrovizijskim hitom Kad zaspu anđeli, Ako to je sve, Gorko more, Lipa si lipa, Par je božji dar...

Karan je dobitnik najprestižnijeg hrvatskog muzičkog priznanja „Porin“ i to u tri kategorije: za „Najbolji album zabavne muzike“, za „Najbolju mušku vokalnu interpretaciju“ i „Najbolju vokalnu saradnju“, duet sa Oliverom Dragojevićem.

Na „Pesmi Evrovizije“ 2000. godine predstavljao je Hrvatsku i osvojio 9. mesto sa pesmom Kad zaspu anđeli. Pre velikog uspeha koji je stekao u Hrvatskoj, Karan je tokom 80-ih godina, kada je i počeo da se bavi muzikom, bio član hrvatskih muzičkih sastava: „Epicentar“, „Zipo“, „Big blu“ i „Crna udovica“.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima „Eventima“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво