Frenki, Kontra i Indigo predstavili spot za pesmu „Egzil“

Nakon objavljivanja albuma „Egzil“ prošle godine Frenki, Kontra i Indigo objavili su novi spot za pesmu koja nosi isti naziv kao i album. Spot za numeru „Egzil“ radio je tim "Spektroom”, dok režiju potpisuje Saša Peševski, a u glavnoj ulozi se našao sarajevski glumac Davor Golubović.

„Ovo je jedna veoma lična pesma, ali isto tako mislim da nosi puno simbolike i da priča priču dosta ljudi u našoj zemlji, nažalost. Što se tiče simbolike, želeli smo da kroz već izvikane reči 'mladi nam odlaze' prožmemo sve što to zaista nosi sa sobom i šta je mogući uzrok, a ne samo floskule pred izbore. Važno je da se bavimo i ovim, a ne samo etnonacionalnim temama koje nam se nameću, a retko kada utiču na kvalitet života ljudi“, ističu Frenki i Kontra o pesmi.

„Na ovaj način šaljemo poruku mladima, ali i političarima, a poslaćemo je i 7. oktobra i pozivamo sve da učine isto. Ovo je naša priča, a spot prikazuje to na jedan potpuno drugačiji način“, navode poznati reperi.

Spot za pesmu Egzil je četvrti po redu sa istoimenog albuma (pored Đe Će Ko, Motaj Kablove i Tupakamaru) koji je izdat za izdavačku kuću „Juniverzal mjuzik“, a trojac najavljuje još spotova u narednom periodu.

Pored pomenutih, Frenki je pre samo dve nedelje objavio pesmu Svi, na kojoj je radio sa Sajsi Em-Si.

broj komentara 0 pošalji komentar