Klepton objavljuje prvi album s božićnim pesmama

Tokom više od pet decenija karijere, slavni gitarista i muzičar Erik Klepton, nikada nije objavio album sa božićnim pesmama. Tu „grešku“ ispraviće 12. oktobra kada će u prodaji biti izdanje pod nazivom "Happy Xmas".

Клептон објављује први албум с божићним песмама Клептон објављује први албум с божићним песмама

Sve kompozicije, među kojima i njegova For Love on Christmas Day ogrnute su u novo bluz ruho.

Premda neobičan potez za muzičara koji je korenito promenio način sviranja gitare te bio u stanju da na pozornici izvodi neverovatne jednosatne improvizacije na tom instrumentu, Klepton je britanskim medijima otkrio da je vlastitu verziju pesme Jingle Bells, koja će se naći na albumu, posvetio nedavno preminulome di-džeju Avićiju, prenosi Hina.

Osim toga, Klepton je sam napravio crtež Deda Mraza koji se nalazi na omotu albuma Happy Xmas.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво