Stigao i drugi spot koji je obećala Lana del Rej

Kako je i najavila Lana del Rej je nakon prošlonedeljnog singla "Mariners Apartment Complex" predstavila još jednu pesmu pod nazivom "Venice Bitch". Mnoge je iznenadila činjenica da numera, a i spot traju više od devet minuta.

Lana je prošle nedelje naglo prekinula tišinu. Prvo je predstavila svoj novi singl Mariners Apartment Complex, da bi svoje obožavaoce već ove nedelje prijatno iznenadila i predstavila čak devet minuta dugu pesmu Venice Bitch. Novi singl je predstavila u emisiji Apple Music Beats 1.

Osim što je predstavila novi singl, prva dama melanholičnog zvuka u istoj emisiji je i eksluzivno najavila svoj novi album Norman Fucking Rockwell.

Album se zove tako po numeri sa albuma koju je Lana napisala o muškarcu koji je vrhunski muzičar i ne može da prestane da priča o sebi i svojoj genijalnosti.

Kantautorka kaže da je često bila sa takvim muškarcima, ali da prema njima ima dozu poštovanja. Pesma joj se veoma dopala i odmah je znala da će po njoj nazvati album.

Informacije o tačnom datumu predstavljanja Laninog šestog studijskog izdanja ostaju nepoznate, mada je do javnosti stiglo da će na albumu biti 11 numera.

Prethodni album Lust For Life slušali smo prethodne godine, a dobio je i nominaciju za Gremi.

Osim Lane, za nove pesme zadužen je Džek Antonof, umetnik čiji je rad nagrađen Grmijem tri puta i u biografiji ima saradnju sa izvođačima poput Lord, Tejlor Svift, Sent Vinsent i mnogi drugi.
 
Singl Venis Bitch dostupan je putem PlejMPE plejera.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво