Frenki i Sajsi Em-Si izbacili zajednički singl

Trenutno najpopularniji reper u BiH Frenki i jedna od najvažnijih dama srpskog repa Sajsi Em-Si, objavili su spot za zajednički singl „Svi“ u produkciji producenta Indiga.

Frenki i Sajsi su ove godine provodili dosta vremena zajedno za vreme rada na projektu "Red Bull RapLike", gde je Sajsi Em-Si bila sudija i voditeljka.

„Frenki i ja smo u bližem kontaktu već neko vreme preko 'Red Bull RapLike' i vremenom smo skapirali da pored toga što smo generacija, mi muziku i rep u srži doživljavamo na gotovo isti način. O saradnji pričamo već neko vreme, a kada je Indigo poslao genijalnu matricu oboje smo tekst praktično iz prve napisali. Moja publika zna da baš retko sarađujem sa reperima pa će im i biti jasno koliko je ova saradnja posebna i koliki je Frenki car“, rekla je Sajsi Em-Si o saradnji na numeri Svi.

O saradnji sa Sajsi je i Frenki slično prokomentarisao: „Sa njom je bilo baš prijatno sarađivati! Pored toga što je veliki profesionalac, mi imamo baš sličan ukus kada je muzika u pitanju. Ideja da zajedno nešto snimimo se dugo kuva i sada se konačno sve poklopilo i ostvarilo. Pesma je klupska i nadam se da će pumpati u klubovima po celom Balkanu.“

Posebno ističu da je pesma klupskog karaktera i očekuju da će biti svojevrsni saundtrek za noćne izlaske. Svesni su da će na prvu njihova saradnja biti pravo iznenađenje za obožavaoce u celom regionu, ali taj momenat iznenađenja im je upravo posebno drag.

Tekst pesme su pisali zajedno, dok se u spotu osim njih pojavljuje i Tijana Rašić, sestra Sajsi Em-Si i saradnica na sceni, ali i Ina Čano – muzičarka, umetnica i model.

Frenki singl Svi predstavlja nakon sjajnog zajedničkog albuma sa Kontrom i Indigom - Egzil koji je sa singlovima, Đe će ko, Motaj kablove i Tupakamaru osvojio publiku širom Balkana.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво