"HiddenBG" i FAM – dve gradske ekipe na velikoj žurci u „Barutani“ ove subote

„Barutana“ i „Hedrum“ ove subote pripremaju svojim posetiocima veliku žurku pod vedrim nebom, na dve bine, uz dve gradske ekipe: FAM i "HiddenBG".

Na velikoj bini „Barutane“ nastupiće FAM di-džejevi sa selekcijom najboljih svetskih trep traka, a predstaviće i novitete sa lokalne scene. Enzi, Xo-Xo i $meng novi talas srpskog repa miksuju sa najvećim hitovima današnjice, uz gotovo obavezne em-si nastupe.

Između Kalemegdanskih zidina, na drugoj bini, u „Hedrumu“, di-džejevi ekipe "HiddenBG" biraće plesnu elektronsku muziku koju će pratiti video-radovi na posebno napravljenoj scenografiji. Za pultom će se smenjivati Sumatran, Mikail d Grejt, Memet i Vojkan Bećir, uz odabir haus pesama kojih su željni u drugim klubovima.

"HiddenBG" je kolektiv koji nas je gostio uz mikrohaus koliko i pank, a trepom su započeli prijateljstvo sa još mlađim gradskim kolektivom po imenu FAM.

Ovom žurkom nastavljaju saradnju sa srodnim lokalnim ekipama, kao što je to bio slučaj sa „Kišobranom“ uz čiju pomoć je iz Njujorka doveden elektonski izvođač Fotej.

Kultne su #HiddenBG žurke u famoznoj kući nedaleko od centra, a jasno je da su podjednako dobre one organizovane u klubovima kao što su „Dragstor“, „Šećer“ ili KC Lab.

Žurka će početi u 23 časa, a ulaznice se kupuju na ulazu po ceni od 500 dinara.

broj komentara 0 pošalji komentar