Sanja Ilić i „Balkanika“ trijumfovali na festivalu u Ohridu

Na međunarodnom muzičkom festivalu „Ohrid fest“ grupa Sanja Ilić i „Balkanika“ osvojila je prvu nagradu žirija i publike za pesmu „Nova deca“, kojom su ove godine predstavljali Srbiju na „Pesmi Evrovizije“ u Lisabonu.

Сања Илић и „Балканика“ тријумфовали на фестивалу у Охриду Сања Илић и „Балканика“ тријумфовали на фестивалу у Охриду

Izvođenje pesme Nova deca pred brojnom publikom i stručnim žirijem izazvalo je ovacije, a primajući nagradu, frontmen grupe Sanja Ilić zahvalio se na ovom značajnom priznanju i istakao da je veoma zadovoljan što ova pesma i dalje živi.

„Od pobede na 'Beoviziji', preko učešća na 'Evroviziji', pa do 'Ohrid festa' ne prestaju da nam stižu fenomenalni komentari na pesmu Nova deca. Publika je prepoznala energiju i poruku koju smo želeli da im prenesemo, što nas čini srećnima. To vidimo na svim nastupima i koncertima koje smo imali ovog leta. Ovo je prilika da najavimo naše nove singlove i koncerte širom regiona“, istakao je poznati kompozitor.

Pesma Nova deca pobedu je odnela uprkos velikoj konkurenciji, koju su činili predstavnici zemalja iz celog regiona, kao i Grčke.

Grupa Sanja Ilić i „Balkanika“ leto provodi radno, a priliku da proslave nagradu sa festivala u Ohridu imali su proteklog vikenda na koncertu koji je zatvorio tradicionalnu manifestaciju „Smederevska jesen“.

Pred mnogobrojnom publikom, u fantastičnom ambijentu srednjovekovne tvrđave, izveli su dobro poznate hitove: Dolina suza, Za kraj, Ceeepaj, Paparuga, Plava ptica, Princeza.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво