Ostvarenje dečačkih snova za „Neverne bebe“

Velikim koncertom u Valjevu, na kultnom igralištu KK „Student“, „Neverne bebe“ su u sklopu turneje „Prvih 25“ i obeležavanja četvrt veka karijere benda proslavile jubilej u rodnom gradu frontmena Milana Đurđevića i njegovog brata Vladana.

Simbolično nazvan „Povratak korenima“, ovaj koncert je vratio poznate valjevske rokere na početak karijere kada su kao golobradi klinci u porodičnoj kući pored reke Gradac počeli da sanjaju prve muzičke snove, slušajući „Toto“ i „Smak“.

„Ovo je ono o čemu smo sanjali, ovo je dokaz te neraskidive veze između 'Nevernih beba' i Valjeva kao i da se snovi ostvaruju ukoliko u ideju veruješ bez kompromisa“, rekao je u naletu emocija Milan Đurđević i zahvalio prijateljima, profesorima, rođacima, velikim legendama Valjeva od kojih su u toku karijere imali bezrezervnu podršku.

Nekoliko hiljada ljudi svih generacija skoro tri sata pevalo je poznate hitove, ali i pesme koje se ne izvode često pa je to bila noć za sladokusce uz odličnu produkciju na prepunom, nekada kultnom koncertnom prostoru.

Uz mnogo emocija, na bini su im se pridružili i nekadašnji članovi benda.

„Neverne bebe“ ulaze u finale slavljeničke turneje kao i snimanja serije i dokumentarnog filma o karijeri i životu benda, a za kraj godine najavljuju novi singl koji, kako kažu, iz posebnih razloga nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи