„Čovek bez sluha“ izazovnim spotom najavio koncert u Beogradu

Pank rok bend „Čovek bez sluha“ objavio je izazovni spot za pesmu „Ti samo misliš da me znaš“, sa novog albuma koji će koncertno promovisati 14. decembra u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda. Album, čiji je radni naziv „Stanimo u gard“, ove jeseni će na CD-u i digitalnim platformama objaviti promoterska kuća „Long plej“.

„Pored toga što će ovo biti koncertna promocija albuma, naoružani novim pesmama sada smo u mogućnosti da sastavimo repertoar koji će biti poznat i dopadljiv apsolutno svakom posetiocu. Iako nije bilo u planu, čini se da ćemo imati i goste na bini, ovoga puta bez posebne najave, ali sa napomenom da se radi o jako poznatim imenima sa scene“, najavljuje gitarista i pevač Miki Radojević.

Nakon nedavnog odlično primljenog singla i posle svega, bend je odlučio da kao drugi najavni spot sa novog albuma objave Ti samo misliš da me znaš, reditelja Tina Jergera i snimatelja Krešimira Kiša.

Uz pomoć upečatljivih i provokativnih pojava Zorane Farkaš i Lovorke Trdin, autorska ekipa iz Hrvatske napravila je za „šumadijske 'Ramonse'“ spot koji je „inspiriran pokradenim, uništenim i na kraju propalim tvornicama u bivšoj Jugoslaviji“.

„Plesačica na šipki simbolizuje nevinog i bespomoćnog čoveka radničke klase, dok cura koja promatra je 'muška svinja' odnosno korumpirana politika koje je sve to uništila“, objašnjava Jerger.

Ulaznica za beogradski koncert od 11. septembra košta 600 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže „Eventim“. Od 10. oktobra ulaznica će biti 800 dinara, a na dan koncerta 1.000 dinara.

Beogradska publika moći će na koncertu da vidi i čuje i novog gitaristu grupe, Savu Mirovića, koji se sjajno uklopio u postavu (u kojoj su i basista Mikica Zdravković i bubnjar Vladimir Lazarević), i kako ističe Radojević, „svojim kvalitetom ju je čak i pojačao“. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво