„Kad je noć“ Marko Luis pleše

Novim singlom i spotom pod nazivom „Kad je noć“, Marko Luis najavljuje nastavak regionalne turneje "Beskraj tour by Barcaffe". Sledeći koncert je u Nišu 14. septembra. 

Pesma Kad je noć je, uz kompoziciju Euridika, singl koji će se naći na Markovom novom albumu Euridika koji izlazi u oktobru za izdavačku kuću „Lampšejd midija“.

Spot za numeru Kad je noć snimljen je u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova i koncipiran je na osnovu Markovog plesa dok oko kamere prati svaki njegov pokret. 

„Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke 'neškolske' pokrete, ali nikada nisam znao uz koju pesmu bih mogao to da snimim. Pesma Kad je noć imala je pravi tempo i vibraciju za to“, objasnio je Marko Luis.

Drugi singl najavljuje prvi Markov solistički koncert u Nišu 14. septembra u kultnoj „Banovini“ i to je nastavak regionalne turneje pod nazivom Beskraj tour by Barcaffe.

Serija koncerata obuhvata nastupe u Nišu, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu i Ljubljani i uskoro će biti objavljeni ostali datumi turneje. 

„Veoma sam srećan zbog divnih reakcija na nove pesme i što su koncerti uvek rasprodati. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove, da se družim sa publikom i da zajedno pevamo“, kaže Marko sa oduševljenjem.

Novi singl dostupan je na Jutjubu i na svim digitalnim servisima.

broj komentara 0 pošalji komentar