„Kad je noć“ Marko Luis pleše

Novim singlom i spotom pod nazivom „Kad je noć“, Marko Luis najavljuje nastavak regionalne turneje "Beskraj tour by Barcaffe". Sledeći koncert je u Nišu 14. septembra. 

„Кад је ноћ“ Марко Луис плеше „Кад је ноћ“ Марко Луис плеше

Pesma Kad je noć je, uz kompoziciju Euridika, singl koji će se naći na Markovom novom albumu Euridika koji izlazi u oktobru za izdavačku kuću „Lampšejd midija“.

Spot za numeru Kad je noć snimljen je u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova i koncipiran je na osnovu Markovog plesa dok oko kamere prati svaki njegov pokret. 

„Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke 'neškolske' pokrete, ali nikada nisam znao uz koju pesmu bih mogao to da snimim. Pesma Kad je noć imala je pravi tempo i vibraciju za to“, objasnio je Marko Luis.

Drugi singl najavljuje prvi Markov solistički koncert u Nišu 14. septembra u kultnoj „Banovini“ i to je nastavak regionalne turneje pod nazivom Beskraj tour by Barcaffe.

Serija koncerata obuhvata nastupe u Nišu, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu i Ljubljani i uskoro će biti objavljeni ostali datumi turneje. 

„Veoma sam srećan zbog divnih reakcija na nove pesme i što su koncerti uvek rasprodati. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove, da se družim sa publikom i da zajedno pevamo“, kaže Marko sa oduševljenjem.

Novi singl dostupan je na Jutjubu i na svim digitalnim servisima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво