Bajaga i „Instruktori“ 1. decembra u Štark areni

Veliki beogradski koncert Bajaga i „Instruktori“ održaće, u sklopu promocije albuma „U sali lom“, 1. decembra u Štark areni, najavili su organizatori. Biće to njihov drugi nastup u najvećoj hali u regionu.

Prvi put su Bajaga i „Instruktori“ napunili Arenu u decembru 2006. godine, a solistički koncert u Beogradu će održati pet i po godina posle nezaboravnog spektakla na Kalemegdanu 2013. godine.

Uz mnoštvo starih hitova i pesama sa novog albuma, bend najavljuje specijalna iznenađenja za svoje obožavaoce.

Bajaga i „Instruktori“ u aprilu su objavili 12. studijski album U sali lom, koji je odlično prihvaćen od publike, što se najbolje vidi na koncertima.

Zvanično su do sada prezentovana tri video-singla – za naslovnu pesmu, za baladu Bilo bi lako i za numeru Može da te ubije grom, a status hita su stekli i duet Bajage i Žike Milenkovića Severac, nostalgična Noćima sanjam, poletna Savršen dan...

Momčilo Bajagić rekao je organizatorima da je srećan što je koncert zakazan u vreme kada se svira unutra.

„Naš koncert sigurno neće omesti kiša. Ima povoda da se vratimo u našu najveću halu. Turneja na kojoj izvodimo odabrane stare hitove, uz nove pesme, prolazi fenomenalno. Svirali smo, između ostalog, u pulskoj 'Areni', na 'Egzitu', a publika sada može da očekuje proširen repertoar, jer je Beograd, ipak, naš grad. Biće dosta gostiju, ali ne bih otkrivao imena. Spremamo pravi spektakl“, rekao je Bajaga.

broj komentara 0 pošalji komentar