Umesto jednom, Filharmonija će četiri puta uspavljivati bebe

Beogradska filhamonija najavila je danas da će, umesto jednog koncerta za bebe kako je bilo planirano, četiri puta svirati za najmlađe.

Osim dva koncerta u sredu, orkestar će svirati za bebe i u četvrtak, 6. septembra od 11.00 i od 12.30. Besplatne ulaznice za koncerte u četvrtak, mogu se preuzeti na biletarnici Filharmonije, na Studentskom trgu 11, od 10 časova.

Beogradska filharmonija prvi put do sada svira specijalno za bebe uzrasta do dve godine.

Na koncertima u trajanju od oko 30 minuta, orkestar će zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem izvesti Simfoniju uspavanki.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво