Na jubilarni „Si dens“ stižu i Bajaga, Rambo i majstori latino zvuka!

Plejadi kultnih imena, hitmejkera i izvođača svetske i regionalne muzičke scene na ovogodišnjem petom jubilarnom festivalu „Si dens“ pridružiće se i bend čije je ime neraskidivo vezano za rok ovih prostora, sastav „Bajaga i Instruktori“!

Bajagić i ekipa stižu na glavnu festivalsku binu „Adiko“ čiji je pokrovitelj Turistička organizacija Budve, u subotu 1. septembra, da u horu sa obožavaocima zapevaju neke od najvećih hitova koji su ih smestili u sam vrh rok scene, kao i neke od numera sa aktuelnog albuma U sali lom.

Istog dana na glavnu festivalsku binu i predivnu plažu Buljarica u Budvi stiže i jedan od najautentičnijih umetnika sa prostora Balkana, „svetski megacar“ Rambo Amadeus!

Publika ovogodišnjeg festivala imaće priliku da čuje neke od njegovih sjajnih numera Balkan boj, Urbano, samo urbano, Euro neuro i druge.

Dugoj listi sjajnih izvođača na festivalu „Si dens“ pridružiće se i krosover sastav iz Niša „Stereo banana“, međunarodna di-džej zvezda Vito Mendez, kao i podgorički di-džej Lado Raičković.

Uzbudljivo će biti i na bini „Akva viva latino“, gde će talas zavodljivih latino ritmova dalekih i egzotičnih zemalja zapljusnuti tirkiznu uvalu Buljarica u Budvi, a magija atmosfere karnevala uz izuzetno energične plesove salsa, mambo, merengue, rumba, baćata, bomba i plena učiniće festivalske dane i noći još vrelijim.

Na „Si dens“ stižu miljenici publike Čoma, di-džej Seša, Sambakinas, koji će uz razigrane performanse zabavljati publiku u petak 31. avgusta i subotu 1. septembra tokom dnevnog i večernjeg programa festivala.

I to nije sve, ljubitelje dobrog zvuka očekuje i „Huavei sajlent dens“ uz muziku koju će za sve posetioce puštati Milan Kovačević, Dirti i Mr Fanatik.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво