Poslednje veče „Bir festa“

Nastupima Đorđa Davida, Inspektora Blaže, „Pilota“, „Velikog prezira“ i drugih izvođača, kasno večeras zavšava se ovogodišnji „Bir fest“.

„Frajle“, „Neverne bebe“ i „Lole i radio bluz bend“ pobrinuće se da se publika na glavnoj bini zagreje za kasnije Kikija i „Pilota“, „Inspektora Blaže i Kljunova“ i Đorđa Davida.

Na „Inovejšen“ bini na programu su „MF robots“, dok ljubitelji tvrđeg zvuka na „Alternativ“ bini mogu da očekuju „ekplozivno“ veče sa Giletom i „Medžik bušom“, „Velikim prezirom“, „Perom Deformerom“ i „Bolesnom štenadi“.

Tokom pet dana festivala, zaključno sa večerašnjim dešavanjima, održana će biti 62 koncerta. Iako se zvanični podaci o broju posetilaca očekuju narednih dana, organizatori procenjuju da je 16. „Bir fest“ jedan od najposećenijih.

Tokom prethodnih dana, ljubitelji dobre muzike i piva su mogli da uživaju u nastupima brojnih izvođača, poput irske pevačica Rošin Marfi, britanski pank veterana „Strenglersa“ i domaćih sastava „Sanšajn“, „Bed kopi“, „Van Gog“...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи