Rijanin album stiže, a kad će ne zna se

Dve i po godine posle izlaska Rijaninig albuma "Anti" obožavaoci lepotice sa Barbadosa nestrpljivo očekuju nove pesme i svaki njen, čak i najmanji potez tumače kao korak bliže novom izdanju. Tako je bilo i kada je najavljeno da će na pevačica krasiti septembarsko izdanje britanskog „Voga“.

Ријанин албум стиже, а кад ће не зна се Ријанин албум стиже, а кад ће не зна се

Tokom predstavljanja filma Oušnovih 8, sredinom juna, Rijana je potvrdila da je u studiju i da radi na novim pesmama. Međutim, o dugo očekivanom albumu nije otkrila ništa.

To, naravno, ne znači da se izlazak R9, kako na društvenim mrežama nazivaju novi Rijanin album, nije primakao.

Takođe, već mesecima kruže glasine da su u stvari u pripremi dva albuma – jedan sa pesmama koje odgovaraju onome što je u vrhu top-lista i drugi sa eksperimentalnim numerama.

U jednom intervjuu pevačica je nagovestila da će njen deveti album biti prožet rege zvukom, dok njeni saradnici otkrivaju da će biti osetan uticaj Boba Marlija.

Zvaničnio najavljenih saradnji i dueta još nema, ali sudeći prema navikama pevačice moglo bi da se desi vrlo lako da na albumu bude bar dva-tri gosta.

Prema podacima do kojih je došao časopis Roling stoun, Rijana je da bi pronašla one koje joj odgovaraju imala izbor od 500 ponuđenih numera.

Datum izlaska, naravno, takođe nije poznat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво