„Sajpres hil“ se vraća sa svojim starim „vajbom“

Popularni reperi „Sajpres hil“ najavili su svoj povratak na scenu i novi album "Elephants on Acid", koji će biti objavljen 28. septembra.

Kao najavu novog albuma, prvog posle osam godina pauze, objavili su novu numeru Band Of Gypsies.

„Želeli smo da postignemo nešto novo i drugačije u odnosu na prošli album. Želeli smo nešto sa jakim Sajpres 'vajbom' u sebi i to smo i uradili. Ovo je čist 'Sajpres hil' album od početka do kraja“, rekao je Sen Dog, govoreći za NME.

Za novi album se vratio i di-džej Magz, kojem je Elephants On Acid album koji je producirao nakon 'Til Death Do Us Part iz 2004. godine.

„Svašta je moguće kada se Magz, Bi-Ril i ja okupimo. Sazreli smo kao ljudi sada, ali hemija među nama je i dalje ista. Kada smo se pojavili 90-ih, zvučali smo drugačije od drugih. Ovo je nastavak toga“, naveo je Dog.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи