Poslušajte "Neoslavic", novi EP srpskog pop muzičara Luka Bleka

„Instagram“ ga je na svojoj popularnoj platformi "@music" predstavio kao srpskog pop alhemičara, a Luk Blek publici sada predstavlja svoje novo EP izdanje, "Neoslavic".

Luk je karijeru započeo 2015. godine kada je objavio svoj debi-singl D-Generation i odmah postavio novi standard na muzičkoj sceni.

Objavljivanje singla D-Generation pratio je i prvi eksluzivni ugovor sa izdavačkom kućom „Juniversal mjuzik Srbija“.

Ubrzo je usledio i drugi singl Holding On To Love, koji se našao na EP-u Thorns, njegovom prvom EP izdanju.

Nakon uspeha izdanja Thorns, usledili su nastupi u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani i Beču, a kasnije i nastup u svetski poznatom klubu Bergain u Berlinu, kao i uspešna turneja u Kini gde je nastupao ispred fanova u Pekingu, Šangaju i Gvangžuu na potpuno oduševljenje lokalne publike.

Koncept "neoslavic" Luk otkriva izlaskom svog najuspešnijeg singla do sada Demons koji je u jednom trenutku bio kandidat za predstavnika Srbije na popularnom takmičenju „Evrosong“.

O konceptu kaže da mu je na pamet pao kada mu je rečeno da ne izgleda kao da je sa Balkana, te da je hteo da kroz svoju muziku i vizuelni identitet istraži šta znači izgledati kao da si sa ovih prostora i kako to možemo definisati.

EP Neoslavic najavio je vatrenim nastupom u beogradskom klubu „Elektropionir“, a na njemu će se pored pesme Demons pojaviti i singlovi Walpurgis Night i Olive Tree, kao i dva eksluzivna remiksa pesme Olive Tree koje su radili španski producent Venza, sa kojim je Luk sarađivao na pesmi Seek & Hide, kao i Indigo, član ekipe „Ef-Em džem“ i producent popularnog trija „Frenki, Kontra, Indigo“.

Numere Demons, Walpurgis Night i Olive Tree imaju i svoje prateće spotove koji su snimljeni nešto ranije, dok je za omot izdanja Neoslavic zaslužan mladi reditelj i fotograf Kosta Đuraković (režirao i spot za Olive Tree u decembru prošle godine).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара