Ni „kraljica popa“ im nije odolela: Madona na sceni sa „Migosima“ nakon što su spot snimili u njenoj kući!

Globalni muzički fenomen – popularni trio „Migos“ – u sredu stiže u Srbiju, gde će nakon razgledanja i provoda u Beogradu, već u četvrtak nastupiti na festivalu „Egzit“!

Porede ih sa „Bitlsima“, a njihovu popularnost nazivaju pravom Migomanijom, jer se i najveće svetske zvezde redom deklarišu kao obožavaoci.

Nakon što su se u klub već upisali Bijonse, Džej-Zi, Rijana, Kanje Vest, Farel, Drejk, Kejti Peri, Donald Glover (Čajldiš Gambino) i brojni drugi, na red je došla i „kraljica“ lično!

Tokom nedavnog nastupa „Migosa“ na londonskom festivalu „Vajerles“, Madona je tražila da joj se obezbedi mesto na bini odakle se zabavljala uz njihov šou i snimala usijanu atmosferu za svoje obožavaoce na Instagramu.

U pitanju je novo, veliko „selebriti prijateljstvo“, jer je pop ikona nedavno ustupila i svoju kuću „Migosima“ za potrebe snimanje njihovog najnovijeg spota Narcos koji na zabavan način imitira scene iz istoimene, popularne serije.

Prijateljstvo između Madone i trojca iz Atlante je, sudeći prema internetu, počelo da buja u martu na žurci koja je obeležila kraj dodele Oskara, kada je Madona na svoj nalog na Tviteru okačila zajedničku fotografiju sa „Migosima“ i popularnom reperkom Kardi Bi koja je i supruga Ofseta, jednog od članova „novih Bitlsa“.

Od tada je njihovo poznanstvo toliko napredovalo, a kada je jedan od repera Kuavo na svoj profil na Instagramu okačio fotografiju sa lokacije, Madona je u šali prokomentarisala „To je moja kuća u Majamiju! Šta radite tamo?!“.

Samo je kratko odgovorio: „Trepujemo“, aludirajući na danas najpopularniji stil hip-hopa iz Atlante.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво