Novi album 2019, Adel počela da piše pesme!

Posle ogromnog uspeha albuma „25“ iz 2015. godine, kojim je svoje ime uklesala u istoriju moderne muzike, Adel je spremna za sveže pesme i novo studijsko izdanje. Kako britanski mediji otkrivaju, album bi mogao da ugleda svetlost dana već sledeće godine.

Globalna muzička superzvezda počela je da radi na novom albumu, prenosi muzički portal Nju mjuzikal ekspres.

Početkom meseca, 30-godišnja kantautorka sastala se sa muzičkim mogulima i leto bi trebalo da provede radno – pišući nove pesme. Prema navodima časopisa San, planirani datum objavljivanja je kraj decembra 2019. godine.

Neimenovani izvor otkriva da je Adel ponovo u Velikoj Britaniji gde i namerava da se bavi autorskim radom. Takođe, više studijskih muzičara i autora je kontakritano zbog eventualne saradnje sa nagrađivanom pevačicom.

„Neke pesme već su u završnoj fazi kada je reč o autorskom delu posla“, rekao je izvor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво