Posle kiše i utakmice, „Arsenal fest“ oživeo uz „Mortal kombat“ i „Džinks“

Drugo veče „Arsenal festa“ počelo je uz kišu i poraz Srbije od Švajcarske na Svetskom prvenstvu u fudbalu, što se na početku odrazilo na broj posetilaca, da bi se nešto kasnije uz „Mortal kombat“ i „Džinks“ atmosfera popravila.

После кише и утакмице, „Арсенал фест“ оживео уз „Мортал комбат“ и „Џинкс“ После кише и утакмице, „Арсенал фест“ оживео уз „Мортал комбат“ и „Џинкс“

„Sanja, Tišma i Masa“, koji su otvorili program na Garden bini, nažalost svirali su pred svega troje-četvoro posetilaca, a prostor Kneževog arsenala bio je pust dok je Srbija igrala na Svetskom prvenstvu.

Koncert hora „Viva Voks“ zbog toga je pomeren za pola sata, pa je popularni a kapela sastav izašao na glavnu binu u 22 časova dočekan od strane nekoliko desetina najvernijih obožavalaca koji su ih pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Od numere iz filmova Zvezdani ratovi do Du hast, „Viva voks“ su zagrejali atmosferu, dok je publika dolazila u sve većem broju.

I „Džinks“ je okupio svoje obožavaoce ispred glavne bine, pa prema podacima organizatora, uprkos lošem vremenu bilo je oko 6.000 ljudi na „Arsenal festu“.

Publika je uživala uz numere Jesmo li se voljeli, Smijem se, Ljeto, Ako si rođen u pogrešno vrijeme, popularnog hrvatskog sastava koji ove godine slavi 25 godina na muzičkoj sceni.

Sada već dobro zagrejani auditorijum dočekao je „Bed kopi“ i trojica hip-hopera su u narednih sat i nešto nizali svoje urnebesne hitove poput Posle 10, Džastin Biberi. Publika je bila ekstatična.

Veče na glavnoj bini u rano jutro zatvorio je „Kultur šok“ iz Sijetla, koji je predvođen pevačem Đinom Jevđevićem, energično udario po Tamnom vilajetu, Tuti-frutiju, Zumbulu... 

Glavne zvezde bine Garden bio je beogradski hevi-metal-pank sastav „Mortal kombat“, kojem je to bio deseti jubilarni nastup u Kragujevcu. „Kombati“ su počeli žestoko (uz takav odziv publike), politički angažovanom pesmom Devedesete, a izveli su i neke ranije hitove poput Nemoj biti emo

Gitarista i pevač Nikola Pejaković Kolja na „Arsenal festu“ održao je prvi koncert sa svojim novim pratećim bendom „4 prsta“.

Kolja, gitarista Voja Aralica i ekipa podarili su publici moćan i uigran rok, džez i bluz set, u kojem su pored dobro poznatih hitova sa prva tri Koljina albuma, publici podarili i neke sa četvrtog još neobjavljenog, poput kompozicije na stihove Jovana Jovanovića Zmaja Ala je lep ovaj svet. Praznik za muzičke sladokusce.  

Pažnju publike privukla je i „Eksplouziv bina“, a do ranih jutarnjih sati svirali su i „Bed kopi“, „Niplpipl“ i „Del Arno bend“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво