„Teksas“ otkazao nastup na „Arsenalu“

Škotski bend „Teksas“ saopštio je da zbog trenutnog zdravstvenog stanja pevačice Šarlin Spiteri, ipak, neće nastupiti 22. juna na „Arsenal festu 08“ u Kragujevcu. Umesto njih na glavnoj bini „Arsenala“ u predviđenom terminu od 23.15 nastupiće retro-pop bend „Džinks“.

„Nažalost, zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog trenutnih problema sa zdravljem Šarlin, naši nastupi ove nedelje u Srbiji i Makedoniji moraju biti otkazani. Šarlin je naloženo da mora da odmara deset dana... Razočarani smo što nastup u Kragujevcu nije mogao biti pomeren, ali nadamo se da će naši srpski obožavaoci biti u mogućnosti da dođu na naš koncert u Beogradu“, saopštila je grupa na svom nalogu na Fejsbuku.

Bend je najavio da će 29. septembra održati koncert u Hali sportova u Beogradu.

Svi koji su kupili ulaznicu za „Arsenal fest 08“ samo za 22. jun, ukoliko žele mogu da je vrate na prodajnom mestu na kome su je kupili. Pošto je u pitanju festivalska ulaznica ona neće važiti za novi koncert „Teksasa“ u Beogradu, koji neće biti u organizaciji „Arsenal festa“.

Spiteri je početkom juna bila iznenada kratko hospitalizovana zbog zdravstvenih problem, pa je tada „Teksas“ otkazao predviđene nastupe u Norveškoj i Švedskoj. 

Iako je isprva izgledalo da se pevačica oporavila, i sastav je održao koncerte u Lionu 15. juna i Nimu 17. juna, na kraju je ipak odlučeno da Spiteri trenutno ipak nije dovoljno spremna da nastavi sa turnejom. 

U dosadašnji termin grupe „Džinks“ na bini „Garden“ 22. juna biće pomeren nastup benda „Niplpipl“ od dva časa posle ponoći, a potom od 3.15 nastupa „Del Arno bend“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво