"Summer3p" od 19. do 22. jula na Paliću

Šesnaesto izdanje festivala "Summer3p" biće održano od 19. do 22. jula na termalnim bazenima kraj Palićkog jezera, a kao najveća zvezda najavljen je tehno di-džej i producent Uto Karem, čiji je nastup zakazan za 20. jul.

Karem već 20 godina priređuje rejv žurke na festivalima širom sveta, a producirao je veliki broj hitova koji su nezaobilazni deo setova najvećih svetskih di-džejeva. Za miks pultom iste večeri naći će se i slovački tehno-haus di-džej Denes Tot.

Dan kasnije, 21. jula nastupiće škotski duo "Silicone Soul", a muzičku podršku pružiće im mladi mađarski virtuozni di-džej dvojac "Secret Factory".

„Festival 'Summer3p' ugostiće na Paliću velike zvezde elektro scene, kao što su Uto Karem iz Italije i 'Silicone Soul' iz Velike Britanije, čije hitove svako od nas poznaje, a da možda nije ni svestan da su to oni. Zaista smo prezadovoljni što smo uspeli da dogovorimo njihove nastupe. Nije bilo jednostavno, ali, eto, uspeli smo. Pored njih, biće tu još i izvođači iz Slovačke, Mađarske i naravno neizostavna proverena domaća podrška“, rekao je Oliver Tomić, direktor komunikacija "Summer3p" festivala.

Organizatori su odlučili da prvi dan festivala posvete hip-hop zvuku, a na oduševljenje brojnih domaćih obožavalaca nastupiće Ajs Nigrutin i Timbe, članovi hip-hop sastava „Bed kopi“, prepoznatljivog po autentičnim, duhovitim i provokativnim rimama.

„Ove godine, jedno veče biće posvećeno nečemu sasvim novom. To je neka vrsta hip-hop, rep, trep muzike, koja u svetu trenutno ide uzlaznom putanjom. Bitno nam je da u ovom čudnom vremenu u kojem šund i kič uzimaju sve više maha među mladima, prikažemo šta je u stvari svetski trend u stilovima muzike i ostanemo dosledni nazivu našeg udruženja 'AŠC' (Anti Šund Corporation – Education for the Nation)“, dodao je Tomić.

Festival će i ove godine ponuditi raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim radionicama za najmlađe i Porodičnim danom u nedelju koji će ponuditi zanimljive sadržaje za celu porodicu.

Tomić najavljuje desetak radionica, jedno umetničko iznenađenje, sportske programe, izložbe, prezentacije i promocije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво