„Kerber“ oduševio Čačane, rok spektakl održan uprkos kiši

Ljubitelji rok muzike uživali su sinoć u spektaklu na Remontovom igralištu, u okviru Festivala Priča, u Čačku.

Koncerti „Kerbera“ i „Partibrejkersa“ održani su uprkos kiši. Čačane nije uplašila loša vremenska prognoza, već su, i pod kišobranima, uživali uz najveće rok hitove.

„Ova 'Priča' je najbolja do sada. Okupljeni su najbolji izvođači. Vreme je malo problematično, ali ne idemo kući dok se koncerti ne završe“, rekla je Ivana Ćosić iz Čačka.

„Ovo je idealan način da i mi koji slušamo rok, možemo da uživamo. Zahvaljujući ovom festivalu dobro se provedemo svake godine u Čačku. 'Kerberi' su bili sjajni, a jedva čekam Bajagin koncert, jer njega zaista retko imamo priliku da čujemo u našem kraju“, kaže Marko iz Užica koji već treću godinu za redom ne propušta festival „Priča“.

Atmosefru su do usijanja doveli „Kerberi“ sa hitovima koji su obeležili njihovu karijeru, a koje je publika pevala u glas.

„Čačak definitivno zaslužuje jedan ovakav festival, jer je u ovom gradu prepoznat rok zvuk. Najbolji primer su posetioci koje ni kiša nija mogla sprečiti da dođu. Koncert je bio odličan, sa ovogodišnje Priče nosim samo pozitivne utiske“, izjavio je za Glas zapadne Srbije Goran Šepa Gale, frontmen grupe Kerber.

U nedelju uveče na festivalu nastaupaju „Riblja čorba“ i „Bajaga“. Zbog dana žalosti koji je sutra u Čačku otkazani su koncerti ostalih izvođača.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво