Novi muzički festival „Enter“ od 28. do 30. juna u Beogradu

Beograd je dobio novi muzički festival, „Enter“, a svi posetioci imaće priliku da uživaju u najrazličitijim zvukovima domaćih i stranih izvođača od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku.

U organizaciju festivala uključila se i opština Savski venac, a predsednica te opštine Irena Vujović rekla je da su se rado odazvali pozivu, posebno imajući u vidu da će se tako privući pažnja stranih turista.

Upravo iz tog razloga, manifestaciju je podržala i Turistička organizacija Srbije.

„Festival prevazilazi lokalne okvire i očekuje se veliki broj posetilaca, a sama podrška TOS-a govori o njegovom značaju“, navela je Vujović na konferenciji na kojoj je novi festival najavljen.

Naglasila je i da opština uvek podržava dobre ideje koje mogu da poprave životni standard građana Beograda i Srbije, a posetiocima poručila da posete festival, za koji je ulaz besplatan.

„Dunav osiguranje“ je generalni sponzor „Enter“ festivala, a prema rečima Jugoslave Smiljković Stojanović iz te kompanije, duga tradicija poslovanja obavezuje na projekte koji su društveno odgovorni i vrlo važni za život i rad društvene zajednice.

U tom smislu, poručila je da je podrška novoj muzičkoj manifestaciji nešto što je zadovoljstvo kompanije „Dunav“.

„Nadamo se da će svi posetioci sa festivala otići sa pozitivnim utiscima, kao i da ćemo se naći i sledeće godine“, zaključila je Stojanović.

Jedan od organizatora festivala Nikola Glišić pozvao je sve posetioce da uživaju u bogatom i raznolikom programu sva tri dana, uz poruku da je to sjajan način da se obeleži kraj ispita, pa i početak leta.

Otkrio je da će neki od izvođača biti i poznata rumunska pevačiča Ina, beogradski bend „Iri Ef-Em“, „Bed kopi“, devetočlana srpska pop-rok grupa „Ničim izazvan“ i mnogi drugi...

Prvi beogradski festival „Enter“ predviđen je za ljubitelje širokog spektra muzičkih stilova, budući da će biti zastupljeni pop, rok, hip hop, elektro zvuci...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво