Slavko Banjac posle dvadeset godina ponovo u PGP RTS-u

Popularni pevač narodne muzike Slavko Banjac danas je potpisao ugovor sa našom najstarijom produkcijskom kućom PGP RTS i time najavio izlazak novog albuma, posle pauze od čak 20 godina.

Ovaj umetnik moćnog glasa, čiji se hitovi poput Daleko negde, ko zna gde, Uzmite dušu, uzmite sve, Ne verujem lepim ženama, Kasno je, Ja imam nekog, a ti si sam, Pevaću da te zaboravim i danas rado slušaju uprkos dvodecenijskoj pauzi, ističe: „U novi album sam utkao mnogo emocija i siguran sam da će publika to umeti da prepozna“.

Muziku na albumu radili su Miša Mijatović, Stevan Simeunović, Vladimir Graić, Milan Miletić i Damir Arslanagić, tekstove pisali Vlada 013, Stevan Simeunović, Biljana Vujović, Dragan Brajović Braja, Milan Miletić i Damir Arslanagić, dok aranžmane potpisuju Miloš Mihajlović, Aleksandar Kobac, Ivan Branisavljević Kole, Mladen Todorović i Damir Arslanagić.

Direktor PGP RTS-a Vladimir Graić ovom prilikom rekao je da mu je izuzetno zadovoljstvo što velikan naše urbane narodne muzike, a u osnovi pop pevač, svoj novi studijski album posle 20 godina izdaje za našu produkcijsku kuću PGP RTS: „Album je fenomenalan, svež i komercijalan“.

U očekivanju novog Banjčevog albuma Ljubav je odgovor, PGP RTS je ekranizovao stare hitove Daleko negde, ko zna gde i Kasno je. Kako ova dva evergrina narodne muzike izgledaju i zvuče u novom, osveženom ruhu, pogledajte na zvaničnom kanalu PGP RTS-a na Jutjubu.

Uskoro izlazi i prvi spot za pesmu sa novog albuma Slavka Banjca u izdanju PGP RTS-a, a u pripremi je ekranizacija još nekoliko novih numera.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 12. jun 2018, 17:47)
anonymous [neregistrovani]

Slavko Banjac

Veoma mi je drago da se Slavko vraca na veliku scenu . Puno srece i uspeha kako u poslovnom tako i u privatnom zivotu.
Pozdrav iz Cikaga od brata tvog bivseg prijatelja.

(utorak, 12. jun 2018, 15:20)
Aleksandar [neregistrovani]

PGP

Bravo za novog direktora PGP-a i energiju koju ulaže da ovu kuću vrati na stare staze slave.
Drago mi je da se Slavko Banjac vraća na scenu.
Nadam se da će PGP pod svoje okrilje vratiti i tri, po mom mišljenju, najbolje pevačice folk muzike- Draganu Mirković, Anu Bekutu i Miru Škorić.