Džesi Ver konačno pred beogradskom publikom

Talentovana i nagrađivana britanska pop pevačica Džesi Ver održaće koncert 27. avgusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru letnje evropske turneje na kojoj promoviše novi album "Glasshouse".

Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje pesme poput Midnight, Selfish Love, Alone, Sam, kao i hitove sa prethodnih albuma Say You Love Me, Wildest Moments, Tough Love, Running i mnoge druge.

Glasshouse je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje veruje da je njen najvažniji album, a bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva.

Na novom materijalu sarađivala je sa imenima kao što su Ed Širan, Sting, Kid Harpun, Feliks i Hugo Vajt – "The Maccabees" i Beni Blanko.

Muzičku karijeru Džesi Ver je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album Devotion, koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu The Mercury Prize.

Usledilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album Tough Love (2014).

Prodaja ulaznica za beogradski koncert Džesi Ver, koji će se održati u ponedeljak, 27. avgusta, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, počinje u petak, 25. maja.

Karte se mogu nabaviti putem prodajnih mreža „Eventim“ i „Gigstiks“, po promotivnoj ceni od 2.190 dinara za parter i 2.790 dinara za VIP tribinu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара