„Dingospo Dali“ objavio spot sa Ade Bojane

Alternativni bend „Dingospo Dali“ objavio je spot „U podzemlju“, specifičan po tome što je napravljen od snimaka koje su prijatelji benda načinili tokom prošlogodišnjeg letovanja na Adi Bojani.

„Mobilnim telefonima beležili su zanimljive detalje sa letovanja, a prikupljene snimke Uroš Rakonjac i Danica Kovačić montirali su u spot, koji sadrži puno prelepih trenutaka sa jednog nezaboravnog letovanja i možda je ovo jedan od najemotivnijih spotova za članove benda“, saopštava „Dingospo Dali“.

Autori spota su Miljan Đukić, Danica Kovačić, Uroš Rakonjac, Vladimir Radović i Nikola Gogić.

U podzemlju je šesti i poslednji spot sa aktuelnog CD-a Sve dok mislim da je ovo drugi svet („Long plej“ 2017). Bend uskoro počinje rad na novom albumu, sa kog bi prvi (najavni) singl trebalo da se pojavi na jesen.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара