Šon Mendez ogolio dušu u novoj pesmi

Mladi kanadski pevač koji se proslavio numerama "Stitches", "There's Nothing Holding Me Back" i "Treat You Better" odbrojava dane do izlaska albuma koji nosi njegovo ime. „Šon Mendez“ u prodavnice stiže tokom nedelje, a u međuvremenu Šon je obožavaoce zaintrigirao emotivnom pesmom "Where Were You In the Morning".

Шон Мендез оголио душу у новој песми Шон Мендез оголио душу у новој песми

Singl prepun osećanja najavljuje album koji bi mogao da donese poplavu emocija. Na kraju krajeva, publika je na to i navikla kada je reč o 19-godišnjem pevaču, tekstopiscu i manekenu iz Toronta.

Iako mladalački duh provejava i ovom numerom, osetan je pomak ka zrelijem zvuku. Da li će se to dopasti obožavaocima mladog Šona Mendeza ostaje da se vidi kada album bude izašao.

Ipak, nakon već objavljenih pesama In My Blood, Lost In Japan i Youth, moglo bi se reći da Šon nema razloga za brigu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи