Najveća pomama za jednodnevnim ulaznicama za „Egzit“ – za dan planulo 8.000!

Nešto manje od dva meseca ostalo je do početka ovogodišnjeg „Egzita“, koji će biti održan od 12. do 15. jula, a sudeći po početku prodaje dnevnih ulaznica, tvrđava će se ove godine napuniti i pre početka zvanično Najboljeg evropskog velikog festivala.

Највећа помама за једнодневним улазницама за „Егзит“ – за дан плануло 8.000! Највећа помама за једнодневним улазницама за „Егзит“ – за дан плануло 8.000!

Ispred centralne blagajne „Gigstiksa" u tržnom centru Pariski magazin u centru Novog Sada, redovi za ulaznice počeli su da se formiraju već u osam ujutru, da bi tri sata kasnije, neposredno pred zvanično otvaranje blagajne u podne, kolona narasla na više od 600 obožavalaca „Egzita“ koji su strpljivo čekali u redu.

Ulaznice za finalnu noć „Egzita“ prodate su po poklon ceni za nepunih četrdeset minuta, a sat vremena kasnije planule su i najpovoljnije ulaznice za preostala tri dana festivala, njih ukupno 5.000.

I nakon promene cene, tempo je nastavio da bude izuzetno visok i do sada ih je prodato više od 8.000, a ulaznice su i dalje dostupne po novoj ceni sa čak 60 odsto uštede, po 2.590 dinara, bez obzira na dan.

Njihov broj je takođe ograničen i očekuje se da će ubrzo biti rasprodate, čime će automatski doći i do nove promene cene.

Da se isplati poraniti, saznali su svi koji su bili dovoljno strpljivi da satima čekaju u redu. Prva tri kupca, pored dnevnih ulaznica po poklon ceni, dobili su i patike, sledećih deset majice, a još deset „Konvers“ pakete, dok su svima prisutnima podeljeni „Egzit“ poklon paketi sa posterima, nalepnicama i bedževima.

I ove godine u Novi Sad dolaze brojni posetioci iz celog sveta i sa svih kontinenata, a prodaja je zabeležena u više od 70 zemalja, od čega je najveći broj iz evropskih zemalja, dok će Petrovaradinsku tvrđavu posetiti i mladi ljudi iz Kanade, Kine, Kolumbije, Indije, Japane, Meksika, sa Kajmanskih ostrva, Novog Zelanda i Tajvana, iz Katara, Rusije, Singapura, Južnoafričke Republike i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Tradicionalno prednjače gosti iz Velike Britanije i Holandije, a veliki broj posetilaca očekuje se i susednih zemalja, kao i iz Austrije, Rusije i Turske.

Ulaznice po promotivnoj ceni sa 55 odsto popusta od finalne, za 6.990 dinara, prodaju se onlajn putem „Egzitovog“ sajta, kao i direktno u mreži „Gigs tiks“, a na sajtu zvanične turističke agencije festivala dostupni su i turistički paketi koji osim ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.

U toku je sjajna 4+1 akcija za ljubitelje „Egzita“, koja podrazumeva da društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon. Akcija će trajati dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica predviđen za ovu akciju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи