Bajaga i „Instruktori“ u Zagrebu predstavili „U sali lom“

Dugo očekivani album Bajage i „Instruktora“ predstavljen je zagrebačkoj publici. Dvanaesto studijsko izdanje jednog od najvećih regionalnih roknrol bendova „U sali lom“ objavili su zajednički PGP RTS i „Kroacija rekords“ dok je izvršni producent „GMR Beograd“.

Бајага и „Инструктори“ у Загребу представили „У сали лом“ Бајага и „Инструктори“ у Загребу представили „У сали лом“

Poznati televizijski i radijski voditelj Dalibor Petko biranim je rečima najavio Bajagu i njegove „Instruktore“ dok je direktor „Kroacja rekordsa“ Želimir Babogredac u emotivnom govoru naglasio kako mu je drago da je došlo vreme da prvoligaši rade sa prvoligašima i da se raduje nastavku saradnje sa Bajagom.

Istakao je da dele najlepše uspomene sa početaka svojih karijera, kad su sarađivali u studijima i na koncertnim turnejama. Ugledni muzički kritičar Hrvoje Horvat osvrnuo se na Bajagino rok pesništvo zaključivši kako će Bajaga izazvati „u sali lom“ svakom odsviranom pesmom.

Momčilo Bajagić Bajaga tvorac je najvećih rok hitova i sa svojim „Instruktorima“ je na albumu U sali lom isporučio devet novih pesama koje su obožavaoci širom regiona jedva dočekali.

Nošene prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rok poetikom izvedene pesme U sali lom, Može da te ubije grom, Severac, Bilo bi lako i Nikad te više neću zvati ispraćene su oduševljenjem okupljenih.

Goran Bare, Branimir Jovanovac i Darko Bakić iz bendova „Opća opasnost“ i „Buđenje“, Ivan Zak, muzički kritičar Bojan Mušćet, televizijska voditeljka Uršula Tolj, Silvestar Dragoje Šomi i brojni prijatelji i saradnici, ali najbitnije ljubitelji Bajaginog opusa, okupili su se u kasinu "Luckia" gde su uživali u sjajnoj atmosferi i gostoprimstvu domaćina.

Za kraj službene promocije albuma, Bajaga i „Instruktori“ izveli su svoj veliki hit Tišina i time zaključili ovaj sjajan događaj od srca se zahvalivši okupljenima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво