Elektro dvojac „Vanilaz“, objavio letnju himnu "Remember"

Stihovi pesme otkrivaju neverovatan osećaj učenja iz vlastitih grešaka, ličnog rasta i mudrosti. Sve to prate violine koje je snimio Renato Markez iz „Klingande“. Na ovoj pesmi im se vratio Hajt Ešburi, koga su ugostili na prošlogodišnjem letnjem hitu „Sanšajn“.

„Čim sam čuo violine, znao sam da je ova pesma nešto posebno. Ovaj singl je poprilično ličan jer nas podseća na sve divne trenutke koje smo prolazili tokom naše karijere. Renato je napravio zaista sjajan posao, u potpunosti je transformisao i zadivljujuće oživeo pesmu“, kaže Marko.

Ako još niste čuli za „Vanilaz“, oni nikako nisu novo ime na elektronskoj sceni. Miha Pajk i Marko Bucić, dugogodišnji su prijatelji koji već godinama deluju na elektronskoj međunarodnoj sceni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво