Podeli binu sa „Dubiozom“ 30. juna na Tašmajdanu!

Balkan-ska-pank-dab atrakcija „Dubioza kolektiv“ četiri godine nije održala samostalni koncert u Beogradu, pa su odlučili da se vrate u velikom stilu – 30. juna na stadion „Tašmajdan”. Tim povodom, „Rok radio“ organizuje potragu za bendom koji će zagrejati publiku na Tašu za „Dubiozin“ koncert!

O tome koliko je interesovanje bendova koji žele da se sviraju kao predgrupa, svedoči preko pedeset prijava koje su stigle na adresu Rok radija u protekla dva dana.

Zainteresovani bendovi mogu do 3. juna da šalju svoje snimke, fotografije i biografiju na konkurs@rockradio.rs. Ko će deliti binu 30. juna na stadionu „Tašmajdan“ sa „Dubiozom“ biće objavljeno 11. juna u 10 časova, u Jutarnjem programu Rok radija.

Ekipa benda „Dubioza kolektiv“ nedavno je pozvala beogradsku publiku na koncert uz prepev jednog od najlepših šlagera iz osamdesetih godina prošlog veka Na morskome plavom žalu iz filma Emira Kusturice Sećaš li se, Doli Bel.

Ulaznice za koncert „Dubioze“ se nalaze u prodaji preko „Eventima“ po ceni od 1.400 za parter i 1.600 dinara za tribine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво