Novi album „Galije“ u prodaji od 17. maja

„U raju iznad oblaka“, dugoočekivani novi studijski album grupe „Galija“, u izdanju PGP RTS-a uz podršku promoterske kuće „Long plej“, pojaviće se u prodaji 17. maja.

Album pod nazivom U raju iznad oblaka, u produkciji legendarnog Saše Habića, donosi deset novih pesama, od kojih su najavni spotovi bili Nešto me goni i vizuelno raskošni U raju iznad oblaka, koji je sniman na Islandu.

Nakon potpisivanja izdavačkog ugovora u prostorijama PGP-a u Košutnjaku, rukovodilac PGP RTS-a Vladimir Graić je izrazio veliko zadovoljstvo što će „Galija“ i svoj novi album U raju iznad oblaka objaviti za matičnu kuću PGP, čime se nastavlja izuzetno uspešna saradnja započeta Prvom  plovidbom daleke 1979. godine.

„PGP RTS nastavlja sa trendom dovođenja najvećih zvezda naše muzičke scene pod svoje okrilje. Grupa 'Galija', zapravo nikada nije ni odlazila od nas, što nam čini posebno zadovoljstvo! Ovaj album je muzički fantastičan, bogat i sadržajan i žanrovski najviše podseća na 'rane radove' Nenada Milosavljevića - Neše Galije“, izjavio je Graić.

„Ponosni smo na to što smo od početka diskografske karijere neprekidno vezani za PGP, sada evo već skoro 40 godina. Novi, 15. album 'Galije' je mogu slobodno reći među našim najboljima. Pesme su pisane na sličan višeslojan način kao na početku karijere, a zvučno smo pravili neke nove slike i istraživali neka nova prostranstva“, rekao je Neša Galija.

Album će se, počevši od četvrtka, 17.maja, prodavati u prodavnici PGP RTS-a na Zelenom Vencu, ali i u svim prodajnim objektima sa kojima naša kuća sarađuje.

broj komentara 0 pošalji komentar