„Skorpionsi“ pozivaju na koncert 10. juna u Beogradu

Sa obzirom da su koncerte iz decembra prošle godine pomerili za jun ove, bend „Skorpions“ je napravio snimak u kome pozivaju srpske i obožavaoce iz regiona da im se pridruže 10. juna na spektaklu u „Štark“ areni.

Ceo bend se okupio da snimi ekskluzivan video-poziv publici pred kojom će prvi put nastupiti u svojoj višedecenijskoj karijeri, dok je bubnjar Miki Di bio rado viđen gost na ovim prostorima prilikom koncerata grupe „Motorhed“.

Članovi benda su poručili da ovoga puta sigurno dolaze u Beograd.

„Skorpions“ imaju ubedljivo najzahtevniju i najimpresivniju produkciju - od „ket voka“, ogromne bine, sofisticiranog svetla i najmodernijih LED ekrana do najnovijeg ozvučenja.

Obožavaoci će imati priliku da u „Štark areni“ čuju najveće hitove „Skorpionsa“ – od Still Loving You i Wind Of Change do Rock You Like A Hurricane i Tease Me, Please Me.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama „Štark arene“ i „Bilet centra“, na svim prodajnim mestima „CS Eventima“ i na sajtu, a ulaznice kupljene za koncert u decembru, važe i za novi datum.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво