„Bečej noću“, „Bajaga i Instruktori“ umesto „Parnog valjka“

Zbog zdravstvenih tegoba Akija Rahimovskog, „Parni valjak“ neće biti u prilici da nastupi u Bečeju, pa će ih „Bajaga i Instruktori“ zameniti na manifestaciji „Bečej noću“.

Usled nedavno pretrpljenog moždanog udara i saveta lekara da još neko vreme ne nastupa, Aki Rahimovski sa „Parnim valjkom“, ipak, neće biti u prilici da održi koncert na drugoj manifestaciji „Bečej noću“, koja se priprema za 16. jun. Organizatori koncerta, Opština Bečej, poželela je Akiju brz oporavak, a Bečejce nije izneverila.

Drugi „Bečej noću“ obeležiće nastup trenutno najaktuelnijeg izvođača na našim prostorima. Bajaga i „Instruktori“ će ekskluzivnim nastupom na bečejskom Trgu oslobođenja „napraviti lom“, budući da upravo tada kreću na turneju kojom promovišu upravo objavljeni album.

Posle šestogodišnje diskografske pauze, obradovali su svoje obožavaoce novim, dvanaestim albumom U sali lom.

Pored Bajage, novost je da će u Bečeju 16. juna nastupiti i Dejan Cukić i „Spori ritam“. Poznati muzičar je okupio ekipu, koja svakog sekunda provedenog na bini pleni radošću i pozitivni stavom. Cukić je poznat po tome da svaki skup u trenutku pretvori u žurku, pa će to učiniti i na Trgu oslobođenja u društvu Bečejaca.    

Posebno obraćajući pažnju na multikulturalnost Vojvodine, a nošeni uspehom prvog izdanja, podsećamo da će drugi „Bečej noću“ 16. juna 2018. dovesti neke od najekskluzivnijih imena, među kojima je i Ruža Magdi.

 

Ulaz na manifestaciju „Bečej noću“ 16. juna je besplatan.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се