„Slipnot“ ponovo u studiju?

Četiri godine nakon izlaska njihovog petog studijskog albuma, američki hevi metal bend „Slipnot“ izgleda da priprema nove poslastice za svoje obožavaoce.

„Слипнот“ поново у студију? „Слипнот“ поново у студију?

Kontroverzni metalci od 2014. godine nisu se bavili snimanjem albuma. Bubnjar grupe Šon Krejen poznatiji kao Klovn prošle godine rekao je da je bend od novog izdanja udaljen najmanje godinu dana, prenosi muzički portal Nju mjuzikal ekspres.

Međutim, Krejen i pevač benda Kori Tejlor pojavili su se iznenada na zvaničnom nalogu grupe na Tviteru i uzburkali vojsku svojih obožavalaca.

Ispod fotografije dvojice muzičara navedeno je samo kratko „2019“, što je za tren oka prepaslo u talas spekulacija da se bend napokon uputio ka studiju i da bi nove pesme mogle da stignu dogodine.

I Tejlor je nedavno rekao da će se momci potruditi da spreme album: „Znam da ćemo dati sve od sebe, ali to su samo nagađanja. Najbolji način da nasmejete Boga je da glasno izgovorite svoje planove. Ništa još nije definisano, videćemo šta će se desiti“. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво