Beogradski „Bir fest“ od 15. do 19. avgusta

Najveći muzički festival u ovom delu Evrope „Bir fest“ i ovog leta će, od 15. do 19. avgusta na Ušću, ugostiti više od pola miliona posetilaca, najavili su organizatori.

Kao jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova naše zemlje, „Belgrejd bir fest“, već 16. godinu ljubiteljima dobre zabave nudi svakog leta garantovan provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i sveta, a sve to uz besplatan ulaz.

Publika je do sada mogla da uživa u više od 750 besplatnih muzičkih nastupa. Ove godine će biti i nova, treća bina koja će se zvati „Alternativ stejdž“.

„Shvatili smo da dve bine nisu dovoljne za sve bendove koji zaslužuju da nastupe na festivalu, a 'Alternativ stejdž' će biti novo omiljeno mesto za sve ljubitelje malo tvrđeg zvuka. Glavna bina 'Bir festa', 'Inovejšen stejdž' i treća, alternativnija bina, doneće najbolje postave ikada, a za posetioce i lakše kretanje kroz festival, obogaćen novim sadržajima“, poručuje Aleksandar Srdić iz Beogradske kulturne mreže.

Veliki iskorak u muzičkom segmentu festivala organizatori će napraviti uz pomoć partnera festivala, čiji broj raste iz godine u godinu.

Osim sjajnih vesti iz muzičkog segmenta, važno mesto i ove godine zauzima pivska ponuda u okviru koje posetioce očekuje najveći izbor industrijskih i kraft piva iz regiona do sada, kao i piva sa preporukom iz celog sveta.

Prošlogodišnje nove festivalske zone, „Gostionica“, „Kraft lend“ i „Embasi ov bir“ ove godine predstaviće se u još boljem izdanju sa brojnim novitetima.

Slogan „Više od festivala“, koji će „Belgrejd bir fest“ snažno promovisati u narednom periodu, odnosi se na višestruku interakciju sa okruženjem, naveli su organizatori.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво