Lejdi Gaga ovako peva Eltonov hit iz 1970!

Pesma "Your Song" koju je Elton Džon komponovao i otpevao davne 1970. godine dobila je novo ruho. U sigurnim rukama Lejdi Gage numera je zasijala novim sjajem.

Legendarna saradnja između kantautora Eltona Džona i tekstopisca Barnija Topina koja je iznedrila brojne hitove biće ovekovečena i počasnim albumima na kojima će se naći obrade njihovih najpopularnijih pesama, piše muzički portal Idolator.

Na albumu Restoration nove verzije pesama otpevaće kantri izvođači, dok će na izdanju Revamp, koje izlazi 6. aprila, biti hitovi u izvođenju pop i rok zvezda.

Već je gotova obrade numera Don't Go Breaking My Heart koju su otpevali Deni Lovato i Kju-Tip. Sada je i Lejdi Gaga dala svoj doprinos ogrnuvši novo ruho pesmi Your Song iz 1970. godine.

Među zvezdama koje su učestvovale u pravljenju albuma Revamp su i Majli Sajrus, Pink, Sem Smit i Ed Širan.

Elton će se pojaviti u novoj verziji numere Bennie and The Jets.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво