Odložen koncert Dulse Ponteš u Centru „Sava“

Koncert portugalske dive Dulse Ponteš u Centru „Sava“, zakazan za sutra u okviru „Gitar art festivala“, pomeren je za 18. april, saopštili su organizatori.

Nakon nekoliko dana neizvesnosti slavna pevačica odlučila je da odloži koncert u Beogradu zbog bolesti svog oca koji se bori za život.

Ponteš je zamolila organizatore „Gitar art festivala“ da odlože njen koncert i potvrdila je novi predloženi termin – 18. april.

Pevačica je navela da se njen otac bori za život i da ona u takvom momentu želi i mora da bude uz njega i dodala da bi volela da je beogradska publika razume i podrži u njenoj teškoj porodičnoj situaciji.

Zbog toga je odložila i ostale koncerte širom sveta na turneji sa mestrom Eniom Morikoneom.

Kupljene ulaznice za 20. mart važe i za 18. april, a organizatori će vratiti novac onima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu u aprilu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво