Sjajan provod na Jahorini do nedelje na „Festivalu 84“

Proteklih dana do Jahorine su stigli šleperi puni opreme sa glavnih bina „Egzita“, kako bi pokrenuli „Festival 84“, koji će predstojećeg vikenda na prebukiranoj Jahorini oživeti olimpijski duh u srcu regiona i preneti najbolji provod sa Petrovaradinske tvrđave pravo na vrh olimpijske planine.

Na pet dnevnih i noćnih bina širom planine, od 15. do 18. marta nastupiće međunarodne, regionalne i domaće zvezde, kao što su „Sigma“, „Ejžan dab faundejšen“, Umek, Joris Vurn, Burak Džeter, Filatov i Karas, Mahmut Orhan, Patris Baumel, „Van Gog“, „Bed kopi“, „Forest pipl“, „Frenki, Kontra i Indigo“, „Helem Nejs“, Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović i mnogi drugi.

U četvrtak, 15. marta, spustom mira i prijateljstva koji će voziti asovi ski-staza iz zemalja bivše Jugoslavije predvođeni skijaškom legendom Bojanom Križajem, festival će biti i svečano otvoren.

Za samo finale otkrivamo i novo iznenađenje jer će u nedelju 18. marta na „Adiko džamp bini“ nastupiti kultni detroitski di-džej mag Erik Klautner, koji uz podršku Ambasade SAD u BiH na Jahorinu stiže pravo iz Berlina gde će pre toga zatvoriti tamošnji legendarni klub „Trezor“.

Žurke zagrevanje 15. marta biće održane na čak dve dnevne bine, te će tako „Adiko džamp“ i „Svič“ bine raditi punom parom već od 11 časova da bi festival već 16. marta otvorio svoje pune kapacitete sa još dve noćne, „Olimpik mejn“ i „Super Dži afterparti“ bine, i jednom dnevnom binom, „Vučko mejn dejli“, na kojoj nastupa nemački di-džej Sandrino uz regionalne zvezde „After afer“, Kristijana Molnara, Marka Nastića i Dejana Milićevića i koja će ih ugostiti na dnevnim žurkama u petak i subotu.

Sve ljubitelje ruskog dvojca „Filatov i Karas“ čiji su hitovi osvojili svet, obradovaće vest da će tandem imati i specijalan dnevni set na „Adiko džamp“ bini u subotu, 17. marta.

U prodaji se nalazi još vrlo ograničen broj ulaznica za „Festival 84“ po ceni od 2.900 dinara sa 25 odsto popusta za komplet ulaznica i 1.800 dinara za dnevnu ulaznicu. Ulaznice po ovoj ceni se prodaju putem „Egzitovog“ sajta, dok će se finalna cena ulaznica plaćati na ulazu na „Festival 84“.

Na sajtu zvanične turističke agencije „Egzita“ mogu se naći informacije o prevozu iz Novog Sada i Beograda do Jahorine i smeštaju tokom festivala. Svi vlasnici kompleta ulaznica treba da na zamenskim mestima „Festivala 84“, uz lični dokument, prvobitno zamene svoj vaučer za festivalsku narukvicu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво