Amira Medunjanin snimila spot u legendarnom „Ebi roudu“!

Pevačica Amira Medunjanin, koju 18. marta očekuje koncert u beogradskom Centru „Sava“, a potom i turneja po Srbiji, objavila je spot za pesmu „Nestaćeš iz mog života“, snimljen sa pijanistom Bojanom Zulfikarpašićem u legendarnom studiju „Ebi roud“ u Londonu. 

Амира Медуњанин снимила спот у легендарном „Еби роуду“! Амира Медуњанин снимила спот у легендарном „Еби роуду“!

Svetski priznata umetnica koju često nazivaju bosanskom Bili Holidej, nedavno je ostvarila životni san – provela je ceo dan u studiju u kojem su „Bitlsi“ napravili „sve što i dan danas slušamo i volimo, što će nas sve nadživeti...“

„Dotaknuh zidove, pomirisah istoriju, pomilovah miksetu na kojoj su veliki 'Pink flojd' snimili The Dark Side of the Moon. Na sve to, dobri ljudi u studiju donesoše mi mikrofon na kojem je sam on, (Džon) Lenon, snimao glas. Donesoše i onu mrežicu za mikrofon, izvadiše je iz nekog sefa. Vele ovo je njegova... ne koristimo je često. Rekoše mi 'Znaš, ti si prva iz Bosne koja je ovde snimala!' Hvala cijelom timu 'Ebi roud' studija što su našu priču podijelili sa svijetom!“, ističe Medunjanin.

Za spot Nestaćeš iz mog života, snimljen u studiju dva čuvenog „Ebi rouda“, režiju, produkciju i montažu potpisuje "Universal Advanced Media", snimatelj zvuka bio je Oli Džejkobs, a njegov pomoćnik Stefano Civeta.

Sarajka koja je punila Centar „Sava“ tri puta do sada, ponovo je rasprodala danima unapred koncert u prestižnoj beogradskoj dvorani, gde 18. marta dolazi sa Zulfikarpašićem, gitaristom Ante Gelom i kontrabasistom Zvonimirom Šestakom, kao i uglednim gudačkim ansamblom „Zagrebački solisti“.

Amiru Medunjanin potom, u pratnji gitariste Ante Gela i kontrabasiste Zvonimira Šestaka, očekuju koncerti 20. marta u kruševačkom Bioskopu, 21. marta u Domu društvenih u Kraljevu, 23. marta u Narodnom pozorištu u Somboru i 24. marta u Centru za kulturu „Nebojša Glogovac“ u Pančevu.

Po završetku svakog od ovih koncerata Amira će se sa zadovoljstvom družiti sa obožavaocima, potpisivati diskove i fotografisati se.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво