Grupa „Jirz end jirz“ ima novi singl!

Londonska grupa „Jirz end jirz“ vraća se na scenu sa novim singlom "Sanctify", kojim najavljuje dugo očekivano drugo studijsko izdanje.

U produkciji nove pesme učestvovao je Kid Harpun, koji za sobom ima istoriju uspešnih saradnji sa velikim imenima poput Harija Stajlsa, „Florens end d mašin“, Šakire, Kalvina Harisa, Džesi Ver i mnogih drugih.

Po objavljivanju pesma je dobila i prateći video-spot, koji je u manje od 24 sata dostigao ogromnu gledanost – više od 200 hiljada pregleda na njihovom zvaničnom kanalu na Jutjubu.

„Želim da odvedem ljude na ludu i predivnu avanturu kroz moje snove, u svet koji je mnogo drugačiji od našeg. Mnogo sam razmišljao o tom mestu, o mestu iz kojeg ću pričati priče o identitetu, seksualnosti, slavi...“, kaže frontmen Oli Aleksander o novom singlu i spotu, pa dodaje: „Radnja spota se odvija u pozadini borbe protiv buduće metropole, nazvane Palo Santo. Ovo je prvi deo veće slagalice, a ja se nadam da će zbuniti ljude, ali i da ih na neki čudan način uzbuđuje. Želja mi je da svako interpretira spot na svoj način“.

Srpskoj publici singl Sanctify dostupan je u digitalnom obliku putem servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво